Tips

Själsö

Tips och länkar


Evenemang 2019

Det är många spännande evenemang som händer på Gotland 2019. Vill du veta vad som händer när du tänker besöka Gotland så är gotland.net och helagotland.se bästa webbplatserna att hitta aktuell information på.


Livsmedelsaffärer, bankomater, apotek och systembolag

Närmaste livsmedelsaffär från Själsö räknat är ICA Nära Kometen på Lummelundsväg 2 (väg 149) eller Willy:s på Skarphällsgatan 8. Vid Willy:s finns också apotek och bankomat.


ICA Maxi  och Coop Forum finns vid rondellen på Follingboväg där Visbyleden korsar väg 143 mot Roma.


I Östercentrum inne i Visby finns Coop Öster på Österväg 7-9. Här finns också flera bankomater samt apotek och systembolag.


Innan för ringmuren finns endast en livsmedelsbutik, Torgkassen på Stora Torget 9.


Restauranger & caféer

På Gotland har du alla möjligheter att äta mycket god mat året runt. Det kanske till och med är så att du får bättre mat i lågsäsong då alla har lite mera tid för sina besökare.


Starta gärna med en uppfriskande promenad från Själsö in till Visby för att höja aptiten. Mango i Snäcks badvik och Beach Club på Norderstrand är serveringar som är öppna i högsäsong och som du passerar på väg in mot Visby.


Njut sedan av en god bit mat på Lindgården eller Supper på Strandgatan. God mat hittar du också på Amarillo, Munken, Bolaget och Surfers. Om du är kaffesugen så serverar H10 i Hästbacken utsökta caffe latte med något smarrigt till.


Böcker om Gotland

Vill du njuta av vackra gotlandshus, fördjupa dig i gotländsk flora och fauna eller läsa en gastkramande deckare i Gotlandsmiljö så finns det mängder med böcker att välja på. Eller kanske vill du bara läsa på lite inför din vistelse på ön.Copyright © All Rights Reserved